KMC Logo
 √ Nederlands   English

Halve dagcursus: Negatieve ervaringen positief benaderen (Sittard)

11 maart 2018

In onze moderne tijd hebben we allemaal van tijd tot tijd negatieve ervaringen die leiden tot stress en die het moeilijk voor ons maken om gelukkig te zijn. Door te vertrouwen op Boeddha's leringen kunnen we deze ervaringen transformeren in mogelijkheden voor persoonlijke en spirituele groei. In plaats van gestrest te raken en ons overweldigd te voelen, kunnen we leren hoe we de ervaring op zo'n manier kunnen zien dat onze goede kwaliteiten erdoor toenemen. In plaats van in gevecht met het leven te zijn, kunnen we ervan leren, en sterker, meer geïnspireerd en betrouwbaarder worden. Iedereen kan voordeel hebben van deze instructies om modern leven werkelijk zinvol te maken.

Locatie: Aquamarijn, Steenweg 38, Sittard

Let op: Groepsruimte Aquamarijn ligt aan de achterkant van het winkelpand en is bereikbaar via de parkeerplaats van de Steenweg!

Voor meer informatie klik alstublieft hier.

Tijd: 14.00-17.30

Programma:

14.00 - 15.30 eerste sessie

15.30 - 16.00 pauze

16.00 - 17.30 tweede sessie

De halve dagcursus wordt geleid door Gen Kelsang Namkhyen. De kosten bedragen 20 euro per persoon. Voor meer informatie en/of boekingen neem alstublieft contact op met het KMC. Voor boekingen kunt u ook gebruik maken van dit formulier.

hier nog wel