KMC Logo
 √ Nederlands   English

Halve dagcursus: Beter omgaan met boosheid (Sittard)

4 februari 2018

Boosheid, van kleine ergernissen tot totale razernij, komt bijna elke dag op in onze geest. We kunnen boos worden op alles en iedereen - mensen waar we mee werken, stressvolle situaties en zelfs onze dierbaren - onze kinderen, man, vrouw, of partner. Om het probleem van boosheid op te lossen, dienen we eerst de boosheid in onze geest te herkennen, en te erkennen hoe deze zowel onszelf als anderen schaadt. Dan zouden we kunnen nadenken over de voordelen van geduldig te blijven in moeilijke situaties. Vervolgens dienen we praktische methodes toe te passen in ons dagelijks leven om onze boosheid te verminderen en tenslotte om te voorkomen dat deze zelfs maar opkomt.

In deze halve dagcursus leren we over hoe we beter om kunnen gaan met boosheid zodat we meer innerlijke vrede en geluk kunnen ervaren.

Locatie: Aquamarijn, Steenweg 38, Sittard

Let op: Groepsruimte Aquamarijn ligt aan de achterkant van het winkelpand en is bereikbaar via de parkeerplaats van de Steenweg!

Voor meer informatie klik alstublieft hier.

Tijd: 14.00-17.30

Programma:

14.00 - 15.30 eerste sessie

15.30 - 16.00 pauze

16.00 - 17.30 tweede sessie

De halve dagcursus wordt geleid door Gen Kelsang Namkhyen. De kosten bedragen 20 euro per persoon. Voor meer informatie en/of boekingen neem alstublieft contact op met het KMC. Voor boekingen kunt u ook gebruik maken van dit formulier.

hier nog wel