KMC Logo
 √ Nederlands   English

Het goede doen: De weg naar zuiverheid (Maastricht)

24 september 2017

Vaak zijn we ons niet bewust van wat we eigenlijk creëren met onze handelingen, woorden en gedachten, en als gevolg daarvan creëren we zonder het te willen lijden en problemen voor onszelf en anderen. Wat creëren we bijvoorbeeld als we handelen, spreken en denken vanuit boosheid, en wat als we handelen, spreken en denken vanuit liefde? Kunnen we kiezen?

Boeddha zegt dat al onze handelingen (karma) oorzaken zijn en onze ervaringen gevolgen. Afzien van negatieve handelingen en goede handelingen doen is de beste manier om toekomstige problemen te voorkomen en geluk te vinden. Het maakt ons zuiver omdat onze handelingen zuiver worden. Als wij zelf zuiver worden, zullen onze ervaringen ook zuiver worden. Als we dit begrijpen kunnen we onze toekomst in eigen hand nemen door bewust onze handelingen, woorden en gedachten te kiezen. In deze halve dagcursus leren we hoe dit te doen.

Bovendien leren we hoe we negatieve gedachtes, gevoelens en ervaringen los kunnen laten door de oorzaak ervan, negatieve handelingen uit het verleden, te zuiveren.

Locatie: Aruna, Frankenstraat 122, Maastricht

Tijd: 10.30-14.00

Programma:

10.30 - 12.00 eerste sessie

12.00 - 12.30 pauze

12.30 - 14.00 tweede sessie

De halve dagcursus wordt geleid door Gen Kelsang Namkhyen. De kosten bedragen 20 euro per persoon. Voor meer informatie en/of boekingen neem alstublieft contact op met het KMC. Voor boekingen kunt u ook gebruik maken van dit formulier.

hier nog wel